ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΛΥΔΙΑ

Η πέργκολα STAR αντιπροσωπεύει την ποιότητα και εμπειρία που μας χαρακτηρίζουν σαν εταιρεία. 'Οπως και η πέργκολα TOPSTAR, η STAR είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά απο ελληνική εταρεία, και είναι κατασκευασμένη πλήρως απο αλουμίνιο.

ΠΕΡΓΟΛΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Η πέργκολα STAR είναι πτυσσόμενη και παρέχει ασφάλεια και αντοχή έχοντας δοκιμαστεί σε δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως ο δυνατός αέρας και η βροχή, αλλά και σε ισχυρές ακτινοβολίες του καλοκαιρινού ήλιου. Αποτελεί την ιδανική λύση για την κάλυψη επαγγελματικών χώρων με μεγάλη επιφάνεια, καθώς και για χώρους με ιδιομορφίες όπως τραπεζοειδή, ρομβοειδή, γωνίες. Η πέργκολα STAR βάφεται ηλεκτροστατικά σε εκρού (RAL 1013) και λευκό (RAL 9016).

Τα δύο παραπάνω χρώματα είναι τα βασικά, ενώ όλα τα υπόλοιπα χρώματα καθώς και η επιλογή απομίμησης ξύλου είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. Το υλικό κάλυψης είναι PVCBlockout του οίκου Sattler, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να παρέχει προστασία απο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η συγκεκριμένη πέργκολα έχει την δυνατότητα στήριξης σε κολώνες 120 mm Χ 60 mm ή ενισχυμένο στηθαίο αλουμινίου 120 mm Χ 80 mm, ενώ το σύστημα Balloon μπορεί να τοποθετηθεί και μετά την εγκατάσταση της. Ο οδηγός αλουμινίου έχει διαστάσεις 160mmΧ60mm και 120 mm Χ 60 mm, ενώ τα αντίβαρα του είναι 90 mm Χ 60 mm και 40 mm Χ 60 mm.

Μερικά σημεία διαφοροποίησης που έχει η εν λόγω πέργκολα σε σχέση με την TOPSTAR είναι ότι τα αντίβαρα της κινούνται κάτω από τον οδηγό, ενώ το μοτέρ που δίνει κίνηση στον άξονα είναι χωνευτό μέσα σε αυτόν, χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα. Κάποια προϊόντα μας που μπορούν να συνδυαστούν με την πέργκολα STAR είναι η κάθετη κασετίνα STAR, το ενισχυμένο στηθαίο αλουμινίου 120 mm Χ 80 mm, και η υδρορροή (λούκι) αλουμινίου. Η τοποθέτηση της γίνεται εύκολα και η χρήση της είναι απλή και γίνεται με μοτέρ και τηλεχειριστήριο. Η μέγιστη διάσταση της πέργκολας είναι 16 Χ 10 μέτρα, ενώ η ελάχιστη κλίση της είναι 13ο μοίρες. Επίσης είναι πιστοποιημένη με με ISO και CE.

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την πέργκολα STAR για την κάλυψη των εξωτερικών σας χώρων.